Menutilbud 2-retters: valgfri forret + valgfri hovedret (specialiteter +49 kr.)
Menutilbud 3-retters: 2 valgfri forretter + valgfri hovedret (specialiteter +49 kr.)
Ristede peanuts, salt & limeblade
Stegte rejechips serveret med sød chili sauce
Ristede cashewnødder
Indhold: glasnudler, grøntsager, hakket svinekød, serveret med sød chili sauce.
Indeholder: Glasnudler, grøntsager, serveret med sød chili sauce
Marineret med soya og div. krydderier, serveres med chili soya sauce og stærk chilisauce
Grillet marineret kyllingekød på spyd, peanut sauce, thailandsk agurkesalat
Store thailandske rejer pakket ind i forårsrulledej, sød chili sauce
Store thailandske rejer udbagt i tempuradej, sød chili sauce
Thailandske fiskefrikadeller rørt op med krydderier. Serveres med en vinaigrette af agurk, rødløg chili og peanuts
Kraftig rejesuppe med champignon, tomat, løg, koriander, citrongræs & galangar
Kraftig kyllingesuppe med champignon, tomat, løg, koriander, citrongræs, og galangar
Alle karry retter serveres med ris
Kylling i grøn karry med kokosmælk, thailandske auberginer, bambusskud, bønner, chilipeber og sød basilikum
Oksekød i paneng karry med kokosmælk, chili peber, limeblade og sød basilikum
And i rød karry med kokosmælk, thailandske auberginer, græskar, chili peber og sød basilikum
Kylling i masaman karry med kokosmælk, kartofler, gulerod, løg og cashewnødder
Alle wok retter serveres med ris
Kinakål, hvidkål, blandede grøntsager & champignon
Marinerede små kyllingestykker vendt i mel og stegt med cashewnødder, løg, ananas, peberfrugt, gulerod og forårsløg
Kyllingestykker stegt med ingefær, chilipeber, løg, forårsløg og bønner
Oksekødssaute i østerssauce med kanar, peberfrugt og champignon
Klassisk Thailandsk ret med hakket oksekød, løg, hvidløg, basilikum, thaibenner, chill, og et stegt æg på toppen
Med kylligekød, løg, gulerod, æg, forårsløg, tomat & koriander
Risnudler stegt med rejer, forårsløg, bønnespirer, peanuts, lime & æg
Stegte æggenudler med grøntsager & æg
Brede risnudler, æg, kanar og hvidkål
Alle retter serveres med ris
Tilberedt med gulerod, limejuice, palmesukker, tomat, peanuts, papaya, thaibønner og chili
Marineret andebryst stegt med honning, citron & grøntsager
Med rejer, blæksprutte, muslinger, sød basilikum og thailandske grøntsager
Blandet salat med tomat, rødløg, agurk, koriander, mynthe, limejuice & chili
Blandet salat med alt godt fra havet tomat, rødløg, agurk, koriander, mynthe, limejuice og chili
Helstegt fisk serveret med chili, koriander, rødløg, mynthe, citrongroes, ingefær, lime, peanuts
Tilberedt med rødløg, mynthe, koriander, tørret ris, forårsløg
Monsoon Valley Blended Red 75 cl. Thailand er lavet af Shiraz og indfødte Pokdum drue. Hvilket har skabt en fantastisk blød rødvin. Aromaer af lette bær, lav tannin og en let krop gør Monsoon Valley Blended Red til et fortrukkent valg.
Monsoon Valley Shiraz 75 cl. Thailand er langsomt modnet i tyske og franske egetræsfade for at udvikle den rige smag med aromaer af modne blommer og sure kirsebær og antydninger af kaffe. En rig, velafbalanceret og struktureret rødvin med medium krop, surhedsgrad og bløde tannin niveauer.
Diamond Hill, Shiraz Merlot, har en flot mørk rød farve med violette reflekser. Stor duft af modne frugter. Smagen er kraftfuld med en krydret fylde og modne tanniner fra Shiraz-druen samt blødhed og varme fra Merlot-druen.
Diamond Hill, Shiraz Merlot, har en flot mørk rød farve med violette reflekser. Stor duft af modne frugter. Smagen er kraftfuld med en krydret fylde og modne tanniner fra Shiraz-druen samt blødhed og varme fra Merlot-druen.
Rubinrød. Duften indleder med stor bærsødme på fineste vis og rød frugt med hindbær. Det er svært at afvise charmen fra denne krabat, der viser modenhed og bærtyngde i duften.
Vinen har noter af pære, grønne æbler, citrus, limeblomster og frisk mos. Henri Ehrhart er en flot og klassisk Riesling, sprød og forfriskende med en dejlig syre.
Diamond Hill, Chardonnay, Australia, fremstår med en flot dyb gul farve. Duften er præget af sødmefulde mode blomster og grøn frugt. Smagen er fyldig og fylder munden med en smag af moden frugt.
Diamond Hill, Chardonnay, Australia, fremstår med en flot dyb gul farve. Duften er præget af sødmefulde mode blomster og grøn frugt. Smagen er fyldig og fylder munden med en smag af moden frugt.
Vinen præsenterer sig med en let gylden farve, og i duften fornemmes en moden, men frisk frugt med røgede toner, indsvøbt i en silkeblød, fyldig og karakterfuld smagsstil med noter af mandler, citrus, tropiske frugter og kærnesmør. Fadlagringen er begrænset til det punkt, hvor det gavner vinen og ikke blot lefler for den søde tand. Dette klæder vinen, da de tropiske nuancer har godt af et friskt syrepift til at holde vinen i balance.
Lækker og forførende. Denne vin er den første Thailandske vin som er fremstillet fra den berømte toskanske druesort. Det karakteristiske for Sangiovese druen er helt tydelig med aromaer og antydninger af Amarene Kirsebær, te, lakrids, blomme og violer.
Lyserød farve med en lys orange kant, med enen delikat struktur af røde bær. Ganen er blomstret med et strejf af mango, velafbalanceret med god syre.
Diamond Hill Shiraz Rosé fremstår med en dejlig rig frugtsmag af modne saftige bær samt med let krydrede toner. Det er en særdeles behagelig vin med en dejlig duft af friske jordbær og sommer.
UDEN SUKKER 0 Kalorier med smag af solmodne citrusfrugter